TRAINING

PERSONAL TRAINING

 

De beste resultaten behaal je met een training die volledig op jou is afgestemd. Wil jij graag 1 op 1 aan de slag met een personal trainer? Wil je afvallen, fit worden of gewoon lekker sporten? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

 


DUOTRAINING

 

Samen trainen met een vriend(in) of je partner is leuk en geeft extra motivatie om de beoogde doelstelling sneller en eenvoudiger te behalen. Heb jij samen met iemand een soortgelijke doelstelling en wil je daar samen aan werken? Jordino Gomez Personal Training biedt de mogelijkheid om een personal trainer te delen.

 


GROEPSLESSEN

 

Bij de Groepslessen train je in een groep onder begeleiding van een personal trainer. De trainingen zullen gevarieerd zijn en alle spiergroepen komen aanbod. Het voordeel van een Groepsles is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en iedereen kan op eigen niveau deelnemen.

 

 

 


BOXING

Boxing/padstraining is een intensieve workout voor alle niveau's.

Werk aan je box techniek en uithoudingsvermogen. Even heerlijk ontstressen en caloriën verbranden.


BEDRIJFS FITNESS

 

Bewegen en een gebalanceerde voeding is niet alleen goed voor de gezondheid, maar maakt de medewerkers ook sterker en zorgt er voor dat medewerkers beter in het bedrijf functioneren en presteren. Werknemers die fit zijn, zijn over het algemeen minder ziek, alerter, stress bestendiger en leveren aantoonbaar betere prestaties. Doordat meerdere personen uit een bedrijf samen trainen, ben je tegelijkertijd bezig met teambuilding. Je motiveert en stimuleert elkaar om jezelf en je collega’s tot betere prestaties te brengen. Leer je collega’s ook op een sportieve manier kennen.